Reparatiile la podul de la km 21+100 de pe sensul Cernavoda- Bucuresti au fost finalizate, circulatia fiind reluata , a anuntat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR)

Astfel, potrivit CNADNR, in urma remedierii dispozitivului de acoperire a rostului de dilatatie al podului de pe Autostrada A2, se ridica restrictiile de circulatie instituite pe banda 1, calea 2 (sensul Cernavoda - Bucuresti), relateaza NewsIn.

Pentru protectia lucrarilor efectuate, restrictiile de viteza se vor mentine pe o perioada determinata.

CNADNR a anuntat marti ca circulatia rutiera a fost restrictionata pe sensul Cernavoda - Bucuresti, din cauza deteriorarii terasamentului la podul de la km 21+100, circulandu-se in prezent pe o singura banda.

Reparatiile la podul de la km 21+100 de pe sensul Cernavoda- Bucuresti au fost efectuate de firma Freyrom si au costat circa 8.000 de euro.

Oficialii CNDADNR declarau recent ca elementele de rost sunt vechi din1992 si in timp s-au deteriorat. Lucrarile la portiunea din tronsonul Cernavoda- Bucuresti au fost efectuate de consortiul Itastrade si CCCF in urma cu mai multi ani. Suma necesara pentru refacerea defectiunilor survenite va fi atrasa din garantia contractului lucrarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.