Social 3 Aprilie 2009 17:08
Lucrarile la centura Ploiesti-Vest vor fi finalizate la inceputul lunii decembrie 2009, a declarat, joi, ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, la finalul vizitei de lucru pe care a efectuat-o pe santierul autostrazii Bucuresti-Ploiesti

"In luna decembrie a acestui an va fi gata centura Ploiesti-Vest, lucrarile incadrandu-se in grafic", a spus Radu Berceanu. Exproprierile necesare continuarii lucrarilor au fost realizate in proportie de 85%, iar de la inceputul acestui an s-a alocat in acest scop 965.000 lei.

In 2009, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii a alocat suma de 70 milioane de lei pentru finalizarea procedurilor de expropiere.

La centura Ploiesti-Vest, proiect estimat la 27,9 milioane de euro, ordinul de incepere a lucrarilor a fost dat in 20 noiembrie 2007.

Lucrarile pentru centura Ploiestiului, in lungime de 12,85 km, au necesitat dublarea a cinci pasaje superioare, amenajarea a opt intersectii, iar platforma drumului a fost largita la 17 m.

De asemenea, Radu Berceanu a subliniat ca incearca sa gaseasca finantare pentru tronsonul Ploiesti-Comarnic al autostrazii Bucuresti-Brasov, astfel incat in 2014 sa se poata circula pe aceasta autostrada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.