Social 1 Aprilie 2009 16:36
Omul de afaceri Ionut Negoita a fost audiat ca martor, marti, de procurorii DNA, intr-un dosar in care deputatul PSD de Braila Cristian Rizea este urmarit penal pentru neglijenta in serviciu.

"Am fost audiat ca martor in legatura cu relatia dintre o institutie de stat si una dintre firmele la care eu eram administrator. Le-am explicat procurorilor tot ce am avut de spus. Mai multe nu pot sa va spun", a declarat pentru NewsIn, la iesirea de la DNA, Ionut Negoita.

Ionut Negoita este fratele mult mai cunoscutului Robert Negoita, deputat PSD.

Deputatul PSD Cristian Rizea a fost pus sub invinuire de procurorii anticoruptie in luna februarie, fiind acuzat de neglijenta in serviciu in perioada cand ocupa functia de sef al Agentiei Nationale pentru Sprijinirea Initiativei Tinerilor (ANSIT), au declarat, pentru NewsIn, surse judiciare.

"Fapta in sine se refera la faptul ca Negoita a efectuat o plata de aproximativ 6.000 de dolari dintr-un alt cont fata de cel care trebuia. Es te vorba de un program cu fonduri europene, derulat de institutia pe care acesta o conducea", au explicat, pentru NewsIn, aceleasi surse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.