Boogie Shop, primul magazin cu obiecte 100% „hand made” in Romania, da startul, incepand cu luna februarie, unei campanii de promovare a tinerilor artisti plastici prin expunerea de vernisaje de pictura in interiorul magazinului, creatiile lor putand fi ulterior achizitionate de cei pasionati de arta si frumos.
„Prin acest vernisaj, incercam sa dam putin curaj si avant tinerilor talentati, care se afla la inceput de drum. De aceea, va invitam in lunile februarie si martie sa urmariti prima editie a acestui sir de expozitii de picturi si sa indrazniti sa ne aratati talentul vostru”, a declarat Lucia Gheorghiu, managing partner Boogie Shop.

Primul artist plastic care va expune in magazinul Boogie Shop este Bogdan Gabriel Negut. Lucrarile sale sunt realizate in tehnica ulei pe panza, iar expozitia lui este cu vanzare, care insa va sustine un scop caritabil. Picturile sale sunt dominate de peisaje urbane: strazi, cladiri, case, fara oameni, deoarece Bogdan este un iubitor al arhitecturii urbane. Iubirea lui pentru pictura s-a nascut in timpul liceului, pictand pe coli de desen care se stricau destul de repede pentru ca se imprima uleiul pe verso si mai apoi pe cartoane, decupate din cutii. Pictorul sau preferat ramane unul dintre cei mai celebri pictori francezi, nascut in Montmartre, Maurice Utrillo.

Pentru expunerea creatiilor, oricine poate sa isi depuna CV-ul si cateva picturi din portofoliu pe adresa boogie@boogie-shop.ro, iar in urma unei selectii cele mai frumoase picturi vor fi alese si expuse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.