Cantareti din Europa, parada de costume de baie, dar si spectacole cu dansuri populare vor fi organizate de Primaria Mangalia in noaptea de Revelion, cand va fi semnat si un acord de infratire a municipiului cu un oras italian, spectacolul urmand sa fie prezentat de Monica Columbeanu.

Potrivit Biroului de presa al Primariei Municipiului Mangalia, miercuri, de la ora 22.00, la Mangalia vor fi organizate mai multe evenimente in cadrul unui eurorevelion care a fost intitulat "Iarna e ca vara". Cel mai important dintre ele este spectacolul de pe scena-scoica, din Portul Turistic Mangalia, acolo unde in timpul verii are loc festivalul de la Callatis. De aceasta data, spectacolul va fi prezentat de Monica Columbeanu, iar printre invitati se afla interpreti din Italia, Germania, Turcia, Norvegia si Republica Moldova, dar si trupa K1, soprana Felicia Filip si multi alti artisti romani. Evenimentul mai cuprinde si o parada de costume de baie.

Primaria Mangalia mai organizeaza si un revelion al seniorilor, la care sunt invitati sa participe pensionarii din Mangalia. Petrecerea, cu cantece si dansuri populare, va avea loc intr-un cort amplasat in zona Portului Turistic. Dupa miezul noptii, la un restaurant, petrecerea de sfarsit de an va continua cu un bal mascat la care vor fi acordate si premii.

In noaptea de Anul Nou, primarul municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, va fi prezent la festivitatea de infratire a municipiului cu orasul Fondi din Italia. Dupa semnarea acordului, la care va participa si primarul italian Luigi Parisella, va fi organizat un foc de artificii despre care reprezentantii primariei spun ca va putea fi vazut si din tara vecina, Bulgaria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.