Hotararea CGMB prevede suplimentarea bugetelor institutiilor cu circa 3,47 milioane de lei, astfel incat acestea sa dispuna de banii necesari pentru tichetele cadou.

Initial, majoritatea institutiilor subordonate municipalitatii nu aveau prevazute in buget sume pentru tichetele cadou. Exceptie faceau Politia Comunitara si Teatrul Evreiesc de Stat, care, potrivit aceleiasi hotarari, vor trebuie sa suporte diminuarea sumelor prevazute in acest scop. Astfel, Politia Comunitara va primi tichete cadou de 1,1 milioane de lei, in loc de 1,35 milioane de lei, iar la Teatrul Evreiesc de Stat scaderea este de 13.000 lei (de la 39.000 la 26.000 de lei). Bugetul Politiei Comunitare a fost diminuat si la capitolul prime de vacanta, de la un milion la 780.000 de lei.

Cea mai mare crestere de buget pentru acordarea tichetelor cadou, 1,85 milioane de lei, a primit-o Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement, urmata de Administratia Cimitirelor, care a primit in plus 450.000 de lei. Vor beneficia de bani pentru acordarea tichetelor cadou si Administratia Strazilor, Administratia pentru Supravegherea Animalelor, Arcub, Opera Comica pentru Copii, teatrele Metropolis, Nottara si Odeon si Scoala Populara de Arta.