Judecatorii Tribunalului Bistrita-Nasaud nu au reusit nici astazi sa inceapa dezbaterile cu privire la dosarul in care Marcela Fagarasan este acuzata ca a ucis un copil de patru ani, pe care il avea in ingrijire, avocatul mamei naturale a copilului cerand o noua amanare.

In deschiderea sedintei de judecata de la Tribunalul Bistrita-Nasaud, judecatorul Alexandru Petrisor a anuntat ca a primit doua cereri din partea avocatului Ingrid Alexandrescu, relateaza NewsIn.

Prin prima cerere, avocatul a solicitat ca procesul programat astazi sa inceapa la ora 10.00, fiindca distanta intre Bistrita si Pitesti, unde locuieste ea, e foarte mare. In a doua cerere, venita cu putin timp inainte de ora 10.00, Ingrid Alexandrescu solicita amanarea judecarii cauzei invocand motive medicale. Cererea avea anexata si o adeverinta in acest sens din partea unui medic.

Potrivit sursei citate, Ingrid Alexandrescu a mai anuntat totodata ca a depus, in data de 9 decembrie, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, o cerere de stramutare a judecarii cauzei, motiv pentru care solicita suspendarea judecarii ei la Bistrita.

ICCJ va judeca cererea de suspendare a judecarii cauzei in data de 21 ianuarie 2009 si se va pronunta in legatura cu stramutarea cauzei in data de 4 februarie 2009.

Avand in vedere faptul ca si asistenta Marcela Fagarasan a cerut un nou termen pentru a-si angaja aparator, ea fiind in prezent reprezentata de un avocat din oficiu, judecatorul Alexandru Petrisor a stabilit un nou termen de judecata pentru data de 22 ianuarie 2009, tot la Tribunalul Bistrita-Nasaud.

Intrucat mandatul de arestare preventiva al Marcelei Fagarasan a expirat, procurorul de sedinta a cerut prelungirea lui, invocand gravitatea faptelor savarsite de inculpata. La proces nu au mai asistat membrii familiei Rostas in sala fiind doar jurnalisti.

Asistenta Marcela Fagarasan, acuzata ca a omorat un copil de patru ani pe care il avea in ingrijire, a fost trimisa in judecata la inceputul lunii noiembrie pentru omor calificat, vatamare corporala grava si rele tratamente aplicate minorului, infractiuni pentru care risca o pedeapsa cu inchisoarea de cel mult 30 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.