Primaria Capitalei va analiza luni cererea pentru organizarea unui mars impotriva triplarii taxei auto, a decla­rat primarul Sorin Oprescu, dupa ce sam­bata a avut loc un miting ilegal in Pia­ta Victoriei. Protestatarii au cerut apro­bare pentru a desfasura un mars in Capitala, pentru marti, intre orele 14.00 si 18.00, insa Comisia din pri­marie va analiza cererea lor abia luni.

"Au inregistrat cererea la cabinetul primarului, le-am spus insa transant ca nu doresc sa deranjez Bucurestiul, nu doresc sa ma trezesc aici la primarie cu 1.000 de masini sau cu 500 de ma­sini", a spus Oprescu dupa intal­ni­rea cu reprezentatii demonstrantilor.

Acesta a declarat ca le-a cerut sa faca un mars de protest pe jos, fara masini, pentru a nu bloca Bucurestiul. Proprietarii de masini din Bucuresti, Bistrita, Arad, Deva, Timisoara, Cluj Napoca si Oradea au iesit in strada, sambata pentru a protesta fata de triplarea taxei auto, relateaza Realitatea TV.REALITATEA.NET - Mii de oferii au blocat sâmbt mai multe drumuri din ar, protestând împotriva taxei auto


REALITATEA.NET - Mii de oferii au blocat sâmbt mai multe drumuri din ar, protestând împotriva taxei auto


REALITATEA.NET - Mii de oferii au blocat sâmbt mai multe drumuri din ar, protestând împotriva taxei auto