Cantareata Anca Parghel a fost condusa ieri pe ultimul drum atat de oameni obisnuiti, cat si de persoane din lumea showbizului, printre care Silvia Dumitrescu, actorul Adrian Paduraru, creatoarea de moda Rita Muresan, Arsenie Todiras, fost component al trupei O-Zone, Tudor de la Fly Project, Doru de la Parlament si sotia sa, Nicoleta.

Inmormantata la Bellu

Slujba a fost oficiata la Manastirea Radu Voda, lacas de cult la care cantareata obisnuia sa vina foarte des. Actorul Adrian Paduraru, un apropiat al familiei, a tinut si un discurs la sfarsitul ceremoniei.

„Daca Anca ar fi fost aici, v-ar fi spus sa fiti veseli, sa fiti frumosi, sa fiti fericiti. Dar, mai presus de toate, v-ar fi spus sa iubiti. Sa-L iubiti pe Dumnezeu, sa va iubiti pe voi si sa-i iubiti pe cei din jurul vostru”, a spus Adrian Paduraru.

Vizibil marcata, Rita Muresan, o buna prietena a artistei, a declarat, neputandu-si stapani lacrimile: „Eram prietene foarte bune. A fost o mama extraordinara si a fost foarte mandra de fiii ei”.

Dupa slujba de la Manastirea Radu Voda, cortegiul funerar a pornit spre Cimitirul Bellu, unde cantareata a fost inmormantata.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.