Doi tineri care incercau sa vanda mai multe tigari cu canabis au fost prinsi in flagrant, in municipiul Caracal, de politisti BCCO Craiova, impreuna cu un procuror din cadrul DIICOT Olt, cei doi fiind in atentia politistilor de peste trei luni, transmite NewsIn.

"Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Craiova, impreuna cu Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Olt, sub supravegherea procurorului desemnat din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism Olt si cu sprijinul IPJ Olt, au organizat si executat o actiune de prindere in flagrant in municipiul Caracal, ocazie cu care au fost depistati Marius I., si Rafael D, ambii in varsta de 18 ani, din localitatea Caracal, care au pus in vanzare 13 tigarete cu canabis confectionate artizanal“, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, subcomisar Adrian Capraru.

In urma perchezitiilor efectuate la domiciliile celor doi tineri au mai fost gasite alte 60 de grame de canabis, care au fost confiscate. "In baza probatoriului administrat in cauza, procurorul din cadrul DIICOT Olt a dispus retinerea celor doi pe o perioada de 24 de ore, iar in cursul zilei de joi au fost prezentati Tribunalului Olt, care a emis mandate de arestare preventiva pe numele acestora pentru 29 de zile“, a mai adaugat Adrian Capraru.

Cei doi tineri sunt cercetati pentru trafic de droguri de risc, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale a respectivilor. Tinerii se aflau in atentia politistilor de mai bine de trei luni, iar drogurile fusesera achizitionate din Bucuresti, de pe piata libera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.