CFR Calatori lanseaza, din 14 decembrie, programul de iarna "Trenurile Zapezii 2008-2009", ce ofera tuturor iubitorilor sporturilor de iarna variante multiple de calatorie spre sau dinspre munte. Acesta va fi valabil pana la 28 februarie 2009.

Oferta tarifara pentru calatoriile cu "Trenurile Zapezii" se adreseaza tinerilor sub 26 de ani si grupurilor formate din minim zece persoane. Aceasta este valabila la toate trenurile care fac legatura intre Bucuresti si statiunile montane de pe Valea Prahovei: Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Brasov.

De asemenea, oferta mai este valabila pentru trenurile ce fac legatura intre Iasi - Vatra Dornei si retur, dar si pentru ruta Cluj Napoca - Vatra Dornei si retur. La fel si trenurile cu destinatia Brasov din Constanta, Craiova, Cluj Napoca si Suceava Nord.

Reducerile tarifare sunt aplicabile pentru tinerii sub 26 de ani care circula pe o ruta directa, de luni pana joi, la clasa a doua si au ca punct de plecare sau destinatie o statie de pe ruta Breaza - Brasov. Pentru acesti tineri reducerea este de 20% din tariful de tren persoane si tariful suplimentului de tren.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.