Simbata, 29 noiembrie la Sala Ronda a Centrului National al Dansului, coregraful Cosmin Manolescu prezinta spectacolul “Dreams.land’’, in cadrul programului sau curatorial “Amprenta”.
“Dreams.land” este un peisaj straniu de miscari, emotii si senzatii, o aventura insolita in care publicul este invitat sa participe direct, emotional si afectiv. Spectacolul a fost realizat la Luxemburg in cadrul proiectului “Danse.Entre.Deux”, derulat cu ocazia desemnarii oraselor Sibiu si Luxemburg drept Capitale Culturale Europene 2007.

Spectacol este co-produs de Fundatia Culturala Proiect DCM si Danz Festival Letzebuerg cu sprijinul financiar al programelor “Sibiu & Luxemburg - Capitale Culturale Europene 2007”, Centre de Création Chorégraphique Luxembourgeois - 3 CL, Administratia Fondului Cultural National si al Centrului National al Dansului Bucuresti.

Conceptie artistica si coregrafie: Cosmin Manolescu

Interpreti: Camille Mutel si Litsa Kiousi

Muzica: colaj muzical cu piese de Nick Cave and Bad Seeds, Arvo Part & John Taverner, Ana Piuaru, Johny Penkov si Virginia Zaharieva

Pretul unui bilet este de 10 lei intreg. Biletele se pot procura de la sediul CNDB cu o ora inainte de inceperea spectacolului.

Se pot face rezervari la adresa de e-mail: rezervari@cndb.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.