Inalta Curte de Casatie si Justitie a mentinut, marti, sentintele instantelor anterioare, prin care brasoveanul Alexandru Diaconescu a fost achitat pentru acuzatia ca ar fi omorat doua farmaciste in anul 2004, relateaza NewsIn.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursurile procurorilor si al lui Daniel Cristian, sotul uneia din farmacistele ucise.

Curtea de Apel Brasov a decis, in mai, sa mentina sentinta din 2007 a Tribunalului Brasov, prin care brasoveanul Alexandru Diaconescu a fost achitat.

Unul din avocatii lui Alexandru Diaconescu, Adrian Briscan, a declarat, pe 15 mai, pentru NewsIn, ca magistratii de la Curtea de Apel Brasov au respins apelurile procurorilor si al lui Daniel Cristian.
Alexandru Diaconescu a fost trimis in judecata in 2005, pentru ca ar fi omorat doua farmaciste in decembrie 2004.

Alexandru Diaconescu a fost acuzat de procurori ca a intrat in farmacia unde lucrau cele doua femei, le-a impuscat si a furat banii din seif. Ulterior, Diaconescu a fost trimis in judecata pentru omor deosebit de grav si talharie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.