Unul dintre cei cinci mineri internati la Spitalul de Arsi din Capitala, care avea arsuri pe 80% din suprafata corpului, a suferit, marti dimineata, o interventie chirurgicala reusita de transplant de piele pe brate, a anuntat directorul medical al spitalului, dr. Cristian Nitescu, potrivit NewsIn.

Un alt miner, care prezinta arsuri pe 85% din suprafata corpului, va fi operat in cursul zilei de miercuri. Acesta si alti doi mineri se afla, in continuare, la Terapie Intensiva, starea lor s-a ameliorat usor, insa prognosticul medicilor in privinta lor este rezervat.

Al cincilea miner internat la Spitalul de Arsi este constient, in afara oricarui pericol si va fi externat in cel mult 10 zile, potrivit dr. Nitescu.

Alti trei mineri sunt internati la Spitalul de Urgenta Floreasca. Doi dintre ei se afla in stare critica, iar unul este in afara oricarui pericol, potrivit medicilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.