Doua persoane persoane au fost date disparute dupa ce un slep s-a ciocnit, vineri, cu un impingator, pe Dunare, in zona Calarasi, la km 357, in urma accidentului slepul scufundandu-se, informeaza Realitatea TV.
"Un convoi transporta minereu si celalalt nisip. Am informatii ca slepul s-a scufundat. Vom baliza zona respectiva ca sa nu se intample si alte evenimente. Din punct de vedere al adancimilor, zona era bine semnalizata, probabil a fost o neintelegere intre conducatorii celor doua nave. Se pare ca ar fi vorba si de pierderi de vieti omenesti, dar nu va pot confirma", a declarat, la Realitatea Tv, Ionel Malenda, director Administratia Fluviala a Dunarii de Jos (AFDJ) Galati.

Navigatia pe Dunare a fost oprita in segmentul unde s-a produs accidentul. "Un impingator sub pavilion austriac s-a ciocnit cu slepul Andreea. Avem doi disparuti de pe slepul Andreea. Masura imediata este de a instiinta ca s-a oprit navigatia in punctul respectiv pe Dunare. Pe acel segment nu mai trece nimeni", a declarat Gheorghe Teodor, director Cai navigabile AFDJ Galati.

Impingatorul avea barje pline cu nisip. Slepul care s-a scufundat apartine firmei Comision Trade SRL, din Braila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.