“Redescopera frumusetea lucrurilor marunte” este tema evenimentului denumit, in mod simbolic, Festivalul Luminii, care, in acest an, este pregatit in 9 orase din tara de catre membri de toate varstele ale Organizatiei Nationale “Cercetasii Romaniei”.

Cele 9 locatii alese sunt: Bucuresti, Cluj, Miercurea Ciuc, Oradea, Timisoara, Targu Mures, Targu Jiu, Tulcea, Suceava.

Astfel, in data de 7 Decembrie, intre orele 18:00 si 20:00, cetatenii din toate cele 9 orase vor putea participa, indiferent de varsta, sex, religie, nationalitate sau etnie la aceasta sarbatoare anuala a pozitivismului.
Evenimentul se adreseaza fiecarui individ in parte, datorita laturii spirituale a acestuia, prin care se doreste eliberarea de stres si revenirea la valori precum increderea in sine si in ceilalti, altruismul, optimismul, si altele.

In acest mod, persoanele prezente nu sunt doar spectatori, ci participa activ si traiesc fiecare, in propriul mod, ideea si spiritul Festivalului Luminii.

Acest aspect poate fi atins prin activitati precum implicarea copiilor si tinerilor din scoli, licee, centre de plasament, sau Palatul Copiilor, daruirea baloanelor sau mesajelor cu citate celebre oamenilor prezenti, ceaiul cald, muzica si atmosfera destinsa.

De asemenea, lumina este un vector al ideilor, neavand doar rol estetic, ci de a pune in valoare fiecare viziune sau mesaj transmis.

Prin urmare, festivalul aduce un mare castig societatii printr-o ocazie de promovare si descoperire a tinerelor talente din diferite domenii artistice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.