Doi romani sunt judecati in Canada pentru santaj si extorcare, dupa ce au terorizat cu telefoane membrii unei familii din Kitchener, amenintandu-i cu moartea si cerandu-le taxa de protectie.
Adrian Tif, de 29 de ani, si Viorel Goja, de 37 de ani, sunt judecati de o instanta din Ontario, Canada, dupa ce un lucrator in constructii, Peter Catana, din Kitchener, a fost nevoit sa se mute cu familia sa in urma primirii telefoanelor de amenintare de la romani. Ce doi l-au sunat si i-au cerut 500.000 de dolari. Suspectii l-au sunat si pe fratele acestuia, Sam Catana, si l-au amenintat. Acesta a inceput sa primeasca telefoane din toamna anului trecut.

Sam Catana a afirmat ca un barbat, care vorbea romana, i-a spus ca fratele sau a refuzat sa plateasca taxa de protectie si ca il are pe unul dintre copiii lui Peter.

"Nu ai auzit de mafie? In urma cu doua saptamani am avut ultimul caz, s-a ales praful de el. L-am trimis la Dumnezeu. Urmatoarea va fi fiica lui Peter Catana", ar fi spus suspectul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.