Un tir incarcat cu o substanta toxica inflamabila s-a rasturnat, duminica dimineata, in afara partii carosabile, intre localitatile aradene Pilu si Socodor, traficul rutier fiind interupt cateva ore, transmite NewsIn
Autotractorul a fost implicat intr-un accident rutier care nu s-a soldat cu victime, insa a existat pericolul producerii unei explozii din cauza ca pe carosabil a curs rezorcina, o substanta toxica inflamabila. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta, care au luat masuri de neutralizare a substantei toxice si de prevenire a izbucnirii unui incendiu.

Conducatorii auto au fost nevoiti sa astepte doua ore pana la reluarea traficului. Rezorcina este o substanta organica solida, cristalizata, incolora, folosita la fabricarea colorantilor si a maselor plastice. Circulatia a fost reluata dupa ce tirul a fost repus pe sosea cu ajutorul unei macarale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.