Cantaretul Mihai Constantinescu a fost operat, vineri, la Institutului de Boli Cardiovasculare si Transplant, pe cord deschis, acestuia fiindu-i inlocuite doua valve cu altele artificiale, transmite corespondentul NewsIn.
Interventia chirugicala a durat aproximativ doua ore si a fost efectuata de doi chirurgi cardiologi. "Operatia a reusit. Pacientul este acum la terapie intensiva", a declarat corespondentului NewsIn directorul Institutului de Boli Cardiovasculare si Transplant (IBCvT), Monica Suciu.

Echipa de medici a fost condusa de dr. Radu Deac. Mihai Constantinescu are 62 de ani si s-a internat sambata, 1 noiembrie, la IBCvT Tg Mures, unde a fost supus mai multor investigatii preoperatorii, dupa ce a fost diagnosticat cu mai multe afectiuni cardiace.

Artistul sufera de stenoza aortica stransa, cardiopatie valvulara si insuficienta mitrala, hipertensiune pulmonara medie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.