Circa 100 persoane au avut nesansa de a se afla in noaptea de sambata spre duminica in restaurantul Zorile din Constanta, unde in cele trei saloane ale unitatii de alimentatie publica s-au organizat trei nunti, la care au participat in total 620 de persoane.
Toata lumea s-a simtit bine si nimeni nu a sesizat nimic in neregula la mancarea servita la masa. Spre dimineata - potrivit spuselor unuia dintre miri, Viorel Balasa -, mai multi nuntasi au inceput sa aiba frisoane si stari de greata. Multi dintre ei au zacut apoi intreaga duminica, dar noaptea - intrucat starea de rau s-a accentuat (voma, febra, dureri de cap, dureri musculare, scaune diareice etc.) - au realizat ca s-au ales cu toxiinfectie alimentara si s-au dus la Spitalul de Boli Infectioase Constanta.

Potrivit directorului executiv al Autoritatii de Sanatate Publica, Marius Enescu, luni si in noaptea de luni spre marti au fost internati 30 de nuntasi (printre care doua mirese, un mire si socrii) la Constanta, iar alte 11 persoane au fost internate la Spitalul de la Mangalia, toti cu toxiinfectie alimentara si enterocolita.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.