Fiul unui om de afaceri din Timisoara a omorat o batrana pe trecerea de pietoni, apoi a fugit. Flavius Raul Borca (19 ani) se afla la volanul unui BMW seria 5 si obtinuse permisul de conducere in urma cu un an. Acum cinci ani, fratele sau si-a pierdut viata intr-un accident.

Accidentul a avut loc marti seara, dupa ce tanarul a intrat pe culoarea rosie a semaforului in intersectia bulevardului Calea Martirilor cu strada Lidia din Timisoara. Flavius Borca a lovit o femeie care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni, acrosand apoi alte patru masini.

Tanarul a fugit de la locul coliziunii, abandonandu-si victima, in varsta de 82 de ani, intr-o balta de sange pe trecerea de pietoni. Elisabeta Motz a decedat la cateva minute dupa ce a fost transportata la Sectia de Urgente a Spitalului Judetean Timisoara. Masina implicata in accident a fost abandonata pe un teren viran, la doi kilometri de locul coliziunii.

Numere false

Automobilul nu era inmatriculat. Mai mult, avea numere false. Politistii fac verificari, incercand sa stabileasca daca masina nu este furata din strainatate. Flavius Borca s-a prezentat la Politia Rutiera la aproximativ doua ore dupa comiterea accidentului.

Acesta sustine ca a disparut pentru ca s-a speriat de trecatorii revoltati, care au inceput sa-l ameninte.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.