Distribuirea ajutoarelor acordate in acesta iarna persoanelor care folosesc incalzirea cu lemne se va finaliza pana pe 15 noiembrie, a declarat astazi ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Mariana Campeanu

Premierul Tariceanu i-a solicitat ministrului Muncii, la inceputul sedintei de miercuri a Executivului, sa urmareasca modul in care se desfasoara distribuirea ajutoarelor de incalzire acordate populatiei pentru sezonul rece, informeaza un comunicat remis de Guvern.

Campeanu l-a informat pe seful Executivului ca solicitarile pentru acordarea ajutoarelor au fost depuse, iar fondurile sunt alocate pe masura ce acestea sunt aprobate.

Pentru persoanele care se incalzesc cu lemne, carbuni, combustibili petrolieri, ajutorul de incalzire acordat in intervalul noiembrie 2008 - martie 2009 se majoreaza cu 7%. Ajutorul acordat persoanelor care se incalzesc cu gaze naturale va creste cu 12,5%, astfel incat majorarea pretului la gaze sa fie acoperita integral.

De ajutorul pentru incalzirea locuintei beneficiaza aproximativ patru milioane de familii si persoane singure cu venituri reduse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.