Patru tineri care au atacat cu sabii si cutite trei persoane, in luna iulie, intr-un mall din Capitala, vor fi cercetati in stare de libertate de Tribunalul Bucuresti pentru tentativa de omor

Magistratii Tribunalului Bucuresti au dispus marti seara cercetarea in stare de libertate, pentru tentativa de omor si alte fapte de violente a celor patru: Adrian Preda, Bogdan Dumitrache, zis Crocodilu', Andrei Badula, zis Mos Ene, si Lelu Florea zis Copilu'.

Cei patru au fost implicati in luna iulie intr-un conflict, la o cafenea din Plaza Romania, trei persoane fiind atacate si ajungand la spital, din cauza unor lovituri de cutit.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, un grup de patru parsoane se afla la masa in cafenea, moment in care un alt grup de trei persoane s-a apropiat, urmand un schimb de replici.

"Schimbul de replici a escaladat si se pare ca cei trei din grupul al doilea au atacat cu un cutit trei persoane din celalalt grup, care au ajuns la spital. Din primele cercetari, nu sunt leziuni care sa le fi pus viata in pericol", a precizat Ciocan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.