Vernisajul expozitiei de fotografie 'Hiking North' semnata Dragos Bratasanu va aduce, timp de o luna, in inima Bucurestiului, la Galeria Sigma, peisajul rece al nordului. Publicul va putea admira 30 de imagini din Finlanda, Danemarca, Suedia si Norvegia.

Jazz-ul este muzica care va acompania arta fotografica expusa de Dragos Bratasanu. Artistul ii are ca invitati pe Alain Godon si Sorin Terinte care vor deschide expozitia, cu un concert live.

'Hiking North' se adreseaza tuturor celor interesati sa petreaca o seara de basm cu ceai, carti vechi, muzica buna si fotografii, alaturi de prieteni. Expozitia va fi deschisa in perioada 22 octombire - 21 noiembrie, la Galeria Sigma, cu acces liber pentru public.

Acest proiect vine ca o continuare a expozitiei organizate la Ambasada Norvegiei la Bucuresti cu ocazia aniversarii zilei nationale, pe 17 mai 2008, eveniment care desi nu a fost deschis publicului larg, a avut o primire foarte buna din partea oficialitatilor si a tuturor celor prezenti.



Fotografii de Dragos Bratasanu, in Europa de Nord

Dragos Bratasanu este un fotograf deja consacrat care se poate lauda cu proiecte importante cum ar fi colaborari cu Al di Meola, Phoenix, RedNex (Suedia), Villeroy & Boch, Wella, Hochland, Adidas, Ursus, Lockheed Martin (USA), E-Tech (China), si expozitii in Romania, Franta si Marea Britanie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.