Parintele arhimandrit Mina Dobzeu, cel care l-a botezat in inchisoare pe monahul Nicolae Steinhardt, se afla internat in stare grava la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce a facut o reactie alergica la medicamentul biseptol, transmite Mediafax.

Parintele arhimandrit Mina Dobzeu a fost adus la spitalul iesean in urma cu cateva zile de la Spitalul din Harlau, unde, potrivit apropiatilor sai, nu ar fi primit tratamentul corespunzator.

Astfel, in urma unei alergii la medicamentul biseptol, preotul in varsta de 87 de ani a dezvoltat rani pe tot corpul din cauza mancarimilor.

Conducerea Spitalului de Boli Infectioase din Iasi sustine ca bolnavul are parte de ingrijire corespunzatoare in unitatea medicala dn Iasi.

"In cadrul pavilionului patru din spitalul nostru a fost internat parintele Mina Dobzeu, dupa ce a fost tratat la un spital din Husi si a facut o alergie severa la biseptol. Ranile lui sunt pansate tot timpul, iar in tratarea lui se foloseste un unguent pe baza de cortizon", a declarat duminica seara Carmen Manciuc, purtator de cuvant al Spitalului de Boli Infectioase din Iasi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.