Procurorii timisoreni au atacat cu recurs, miercuri, hotararea magistratilor de la Judecatoria Timisoara potrivit carora Iosif Cocoana, soferul autoturismului Ferrari care a accidentat mortal un tanar, poate fi eliberat pe cautiune, decizia privind eliberarea acestuia urmand sa fie luata joi.
Avocatii lui Cocoana au solicitat eliberarea pe cautiune a clientului lor, in baza unei cautiuni de 5.000 de lei, transmite corespondentul NewsIn. Imediat dupa ce magistratii Judecatoriei Timisoara au decis, miercuri, ca acesta poate fi eliberat pe cautiune, procurorii au atacat hotararea, iar o decizie privind eliberarea acestuia va fi luata joi.

Adrian Iosif Cocoana este acuzat pentru ucidere din culpa si parasirea locului accidentului, precum si pentru vatamare corporala. Barbatul se afla in arest preventiv. Primul termen in proces va fi luna viitoare.
Accidentul in care a fost implicat Cocoana s-a produs in data de 19 august, pe strada Calea Aradului din Timisoara. In timp ce conducea autoturismul marca Ferrari, el s-a angajat in depasirea neregulamentara a unui autoturism si nu s-a asigurat la revenirea pe banda, intrand in coliziune cu un taximetru si fiind apoi proiectat pe trotuarul de pe sensul opus de mers, unde a lovit doi pietoni care mergeau regulamentar pe trotuar. In urma accidentului, unul dintre pietoni, Reja Lucian (28 de ani), a murit, iar o prietena a acestuia, R. Cristina (27 de ani), a fost ranita usor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.