Mai multe persoane, printre care si un agent al Politiei de Frontiera Timis, care cultivau canabis pe un camp la marginea localitatii Mosnita, judetul Timis au fost prinse de catre politistii antidrog, vineri, in urma unei actiuni cu trupele de interventie ale Jandarmeriei.

Culturile de canabis pe care le aveau cei prinsi se aflau la cativa kilometri de Timisoara, in zona localitatii Mosnita Noua, si se aflau in zone necirculate, transmite corespondentul NewsIn. Acestea erau monitorizate de politistii antidrog din cadrul Brigazii de combatere a crimei organizate si de trupele de interventie ale Jandarmeriei.

Primii aparuti vineri la fata locului au fost doi tineri - Mihnea Epure si Andrei Gansel, care udau plantele. Ei au declarat in timpul audierilor ca au gasit intamplator plantele si ca au incercat sa si fure cateva. Mai apoi, a fost retinut un al treilea, dupa ce a fost prins tot acolo, in timp ce culegea plantele cultivate. El a fost identificat in persoana lui Alexandru Ursu, agent al Politiei de Frontiera Timis, care lucreaza in punctul de frontiera Stamora-Moravita. Pentru ca a incercat sa fuga, la interventia politistilor, jandarmii l-au oprit printr-un foc de avertisment in aer.

Surse judiciare au confirmat corespondentului NewsIn intamplarea. “Au fost prinsi in timp ce culegeau canabis de pe o plantatie de la Mosnita. Ei sunt cercetati pentru detinere de droguri”, au declarat acestea. In urma anchetei procurorilor DIICOT, s-a decis cercetarea faptasilor in stare de libertate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.