Vodafone Romania a lansat site-ul www.reciclam.ro, un nou proiect dedicat reciclarii telefoanelor mobile si in general ecologiei. ‘Economiseste resurse, recicleaza-ti telefonul, protejeaza Planeta!’, este sloganul campaniei.

La inceput a fost muzeul online, www.muzeulgsm.ro, un prim pas care incuraja reciclarea terminaleleor mobile, iar acum, www.recicleaza.ro are deja o multime de sustinatori in mediul online.

Dupa cum scrie Cristian Manafu, de la lansarea programului de reciclare a telefoanelor mobile, in 28 martie 2007, si pana la 31 august 2008, Vodafone a strans peste 4400 de telefoane mobile care au fost fie reconditionate si vandute pe pietele din Africa, fie au fost reciclate pentru piese care pot fi refolosite. Banii care au fost obtinuti astfel, 4000 de euro, vor fi donati unei organizatii de protectie a mediului.

Ideea reciclarii este sustinuta si de Florin Grozea. "Imi place mult ideea www.recliclam.ro sustinuta de Vodafone. La noi in familie se aduna cel putin 3 telefoane pe an care iau locul altor 3. Care se duc spre parinti. Sau nu…Intra pe site si sutine campania!", incurajeaza artistul, pe blogul personal.

“Reciclati-va vechile telefoane mobile pe reciclam.ro, un proiect dezvoltat de Manafu pentru Vodafone Romania”, spune si Cristian Bucurenci.

Puteti afla chiar si cat de Climate Cool sunteti, dupa ce raspundeti intrebarilor unui test, iar daca rezultatul este negativ, puteti sa incepeti, de ce nu, sa reciclati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.