Bucurestenii vor putea anunta, din aceasta luna, prin intermediul unui call center, avariile la utilitati si gropile din carosabil, rezolvarea problemelor urmand sa se faca in cel mult trei zile, a anuntat primarul general al Capitalei Sorin Oprescu

Potrivit edilului-sef al Capitalei, unul dintre obiectivele principale ale acestui call center este coordonarea lucrarilor edilitare la infrastructura, astfel incat sa nu mai apara situatii de genul celor in care, dupa asfaltarea unei strazi, carosabilul era spart din nou pentru a se schimba un cablu electric sau o teava.

"Vrem ca atunci cand se sparge o strada, sa fie refacuta intreaga infrastructura stradala si, din 2009, vom da bani numai pentru lucrarile care rezolva integral problemele unei strazi", a precizat Oprescu.

Call Center-ul va fi functional pana pe 31 octombrie.

Potrivit reclamatiilor formulate de bucuresteni la adresa edililor, cele mai frecvente nemultumiri vizavi de infrastructura se refera la gropile din asfalt, gurile de canal fara capac si strazile inundate sau fara retea de canalizare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.