Agentiile de turism au pus deja in vanzare ofertele pentru Craciun si Revelion, iar primii clienti nu au intarziat sa apara.

Potrivit operatorilor, cele mai cautate par a fi destinatiile exotice, pentru care pretul unui sejur depaseste 1.500 de euro. In ceea ce priveste sejururile interne, anul acesta, Revelionul la munte este mai scump cu circa 10% decat in 2007, iar tarifele la cazare in Poiana Brasov sau Predeal concureaza cu cele din Casablanca sau Paris. Cu toate acestea, operatorii din turism considera ca preturile din statiunile romanesti sunt cat se poate de corecte, intrucat sunt adaptate la cererea foarte mare. Cei care vor sa-si petreaca sarbatorile pe Valea Prahovei trebuie sa aiba la indemana un buget considerabil. Astfel, la o pensiune de doua stele din Predeal, in perioada Craciunului pretul este de 50 lei/persoana/zi, fara mese festive, si 100 lei/persoana/zi in perioada Revelionului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.