Politistii din Targoviste au intervenit, ieri, pentru aplanarea unui conflict intre doua bande rivale, care se mai confruntasera in centrul orasului si cu o seara inainte, conflictul de luni fiind soldat cu ranirea a trei persoane, transmite NewsIn.

Politistii din Targoviste au intervenit pentru aplanarea unui conflict intre doua bande de interlopi

Persoanele implicate, luni seara, intr-un conflict in care s-au tras focuri de arma au incercat, marti, sa se bata din nou, insa politistii tagovisteni au intervenit imediat si au evitata o noua incaierare.

Potrivit purtatorului de cuvat al Inspectoratului de Politie Dambovita, Adrian Munteanu, apelul a sosit la 112 in jurul orei 12.00. Mai multi membri din doua bande rivale s-au alergat in zona Centrului Vechi din municipiul Targoviste, au aruncat unii in altii cu pietre si sticle si au incercat sa se bata, insa au fost opriti la timp de politistii targovisteni.

Potrivit lui Munteanu, mai multe persoane sunt audiate de politisti.

Pentru participarea in conflictul care a avut loc, luni seara, in zona Spitalului Judetean Dambovita, Politia Targoviste a inceput cercetarile intr-un dosar penal in care sunt identificati membrii a doua grupuri intre care a avut loc altercatia, se arata intr-un comunicat de presa al IPJ Dambovita.

Potrivit sursei citate, trei tineri au fost audiati, luni seara, de politisti, iar in prezent sunt cautati ceilalti participanti la altercatie.

„ Din primele verificari rezulta ca majoritatea persoanelor implicate sunt cunoscute cu antecedente pentru infractiuni de drept comun. In zona in care a avut loc conflictul nu a fost gasita nicio arma de foc. Pe baza tuburilor ridicate urmeaza a se efectua cercetari in vederea identificarii armei folosite, precum si a detinatorului acesteia. Pentru stabilirea identitatii persoanei care a folosit pistolul cu bile de cauciuc va fi verificata si baza de date privind persoanele detinatoare de astfel de arme, se mai arata in comunicatul Inspectoratului de Politie Dambovita.

In conflictul de luni seara au fost ranite usor trei persoane, care nu au necesitat internarea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.