Primaria si Caminul Cultural din comuna prahoveana Barcanesti au fost demolate luni pentru a face loc autostrazii Bucuresti-Ploiesti, activitatea celor doua institutii urmand a se desfasura provizoriu intr-un alt loc, pana cand va fi construit un nou sediu, transmite NewsIn.

Primarul localitatii, Gheorghe Dima, a declarat ca el si subordonatii sai deja si-au reluat activitatea imediat dupa demolarea vechiului sediu, intr-o locatie aflata tot pe DN1, intr-un spatiu care a apartinut pana acum unor magazine si depozite.

"Urmeaza sa primim in viitorul apropiat si cele 300.000 de Euro promise de autoritati. Avem o promisiune de la presedintele Consiliului Judetean Prahova ca, la 1 iulie 2009, cei care au case pe traseul viitoarei autostrazi vor beneficia de case noi, astfel ca locuintele vechi sa poata fi demolate", a mai spus Dima.

El a precizat ca, in cazul celorlalte 11 case care trebuie demolate pentru a face loc autostrazii, lucrarile vor incepe abia dupa ce proprietarii se vor muta in casa noua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.