Magistratii Tribunalului Bucuresti a hotarat miercuri schimbarea deciziei de arestare preventiva a lui Vasile Fierbantu, cunoscut ca Sile Pietroi, cu interdictia de a parasi tara, iar procurorii au facut recurs, potrivit arhivei Tribunalului.

Pietroi va fi eliberat doar in cazul in care Curtea de Apel Bucuresti va lua aceeasi hotarare ca si tribunalul si va respinge recursul facut de procurori.

Sile Pietroi a fost prins in noaptea de 18 spre 19 iunie, la Giurgiu, dupa o urmarire in care au fost implicate mai multe masini ale politiei si in timpul careia s-au tras mai multe focuri de arma.

Anchetatorii au relatat, intr-o conferinta de presa, cum a fost prinsa reteaua condusa de Pietroi, dupa ce fortele de ordine au facut 25 de perchezitii.

"Incepand cu luna octombrie anul trecut, la sectorul 3 politie, a fost depusa o plangere pentru savarsirea infractiunii de santaj. In acel moment, au inceput si investigatiile (...). As vreau doar sa mai precizez ca, in aceasta dimineata (n.r. miercuri), au fost efectuate simultan 25 de perchezitii la locatii din Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, respectiv comunele Glina, Catelu si Pantelimon. Nu s-a opus rezistenta. Mai multe persoane au fost conduse la sediul Politiei Capitalei si se afla in acest moment in cercetari", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Tribunalul a respins, atunci, insa, cererea de arestare preventiva, acceptata, insa, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.