Senatul a decis cine va investiga activitatea ICR din ultimii trei ani: un economist, un neurolog, un notar, un politehnist, un filolog si un inginer.
Senatul a anuntat ieri, in plen, componenta comisiei care va investiga „activitatea Institutului Cultural Roman (ICR) in perioada 2005-2008, precum si eficienta cheltuirii sumelor de bani repartizate acestuia de la bugetul de stat”, potrivit NewsIn. Astfel, senatorii Gheorghe Funar (PRM, economist), Adrian Paunescu (PSD, filolog), Ioan Mihetiu (PD-L, neurolog), Szabo Karoly (UDMR, politehnist), Gavrila Vasilescu (PC, notar) si Ion Mihai Dumitrescu (PNL, inginer) isi vor asuma raspunderea cercetarii proiectelor Institutului si a reusitei lor. Senatul a precizat totodata ca aceasta ancheta nu va viza o analiza culturala sau artistica a activitatii ICR.

Contactati de Cotidianul, senatorii au declarat ca inca nu stiu cum se va desfasura activitatea comisiei, dar ca vor analiza atent calitatile nu atat culturale, cat manageriale ale conducerii ICR.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.