Un om a murit in urma unei explozii produse la un rezervor de titei, miercuri seara, la Parcul Petrolier de Rezervoare Vultureanca, ce apartine Petrom, situat intre localitatile dambovitene Morteni si Rascaieti, flacarile cuprinzind alte doua rezervoare de titei, transmite corespondentul NewsIn.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Basarab I" Dambovita, Gabriel Gatej, a declarat, miercuri, corespondentului NewsIn, ca pentru moment nu se cunoaste ce a declansat explozia, apelul fiind dat la 112 in jurul orei 18.20.

In urma incendiului au ars aproximativ 3.000 de litri de titei, ce se aflau in trei rezervoare ale parcului. Potrivit sursei citate, in urma exploziei, o persoana a murit, neexistand alte victime. Interventia pompierilor, care a durat mai bine de o ora si jumatate, a fost ingreunata si de drumul anevois care duce spre Parcul Petrolier de Rezervoare Vultureanca, situat la aproximativ 10 kilometri de localitatea damboviteana Rascaieti.

Mai mult, viata pompierilor a fost pusa in pericol de un transformator de tensiune, care se afla foarte aproape de locul incendiului, dar s-a reusit izolarea acestuia.

Patru masini ale pompierilor au actionat pentru stingerea incendiului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.