Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Stefan Iordache, care a murit duminica dimineata, a ajuns ieri noapte la Bucuresti, iar trupul sau a fost depus in foaierul Teatrului National, unde toti cei care l-au respectat si admirat ii aduc un ultim omagiu.

Familia si prietenii apropiati impreuna cu cativa colegi ai actorului au ajuns in aceasta dimineata, in jurul orei 9.00, la Teatrul National.

Printre acestia s-au numarat Ion Besoiu, Gheorghe Dinica, Mitica Popescu, Rodica Mandache, Marius Stanescu, Maia Morgenstern si Victor Rebengiuc, Alexandru Bindea, Mihai Dinvale, Manuela Harabor, Margareta Paslaru, Ion Lucian si Mircea Albulescu.

Sute de persoane care l-au indragit pe actorul Stefan Iordache au pasit marti dimineata in foaierul Teatrului National din Bucuresti pentru a aduce maestrului un ultim omagiu.

Sicriul regretatului actor a fost acoperit de coroane de la actorii Teatrului Mic, de la studentii de la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica, de la Cornel Todea si de la alti colegi si apropiati ai maestrului.

Trupul neinsufletit al actorului Stefan Iordache va ramane marti in foaierul Teatrului National pana la ora 14.00, iar la ora 13.30 va avea loc o slujba religioasa urmata de discursuri ale actorilor si prieteni ai maestrului.

Stefan Iordache a murit duminica dimineata, intr-un spital din Viena, in urma unui stop cardio-respirator.


REALITATEA.NET - Trupul neInsufletit al maestrului Stefan Iordache a fost adus in tara Sursa Video: realitatea.net


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.