Femeile dornice sa scape de kilogramele in exces fara a depune prea mult efort, cheltuiesc aproximativ 100-200 de lei pe o cura de o luna, fara sa stie insa riscurile la care se expun.

Dupa 1-2 zile de cura cu pastilele chinezesti, senzatia de foame dispare, nivelul de energie creste simtitor, iar kilogramele par a disparea in mod miraculos.

Avand in vedere ca pastilele minune sunt considerate suplimente alimentare si nu medicamente, controalele la care sunt supuse sunt minime, asa ca nu se poate spune cu exactitate daca nu contin compusi chimici periculosi sau care sunt efectele secundare.

Moda capsulelor de slabit chinezesti a facut valuri in trecut si in afara tarii. Rusia, Canada, Marea Britanie sunt doar cateva dintre tarile care au tras un semnal de alarma si au retras astfel de pastille. A devenit deja celebru cazul unei vedete TV din Singapore care a fost la un pas de moarte din cauza unor pastile de slabit aduse din China. Dupa 2 luni de cura, Andrea de Cruz a avut nevoie de un transplant de ficat, intrucat pastilele ii distrusesera acest organ.

Click aici pentru afla cat de "miraculoase" sunt aceste pastile de slabit.


Despre autor:

Garbo

Citeste articolul integral in Garbo

Sursa: Garbo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.