Demeter Ludovic, de 52 de ani, este cea de-a doua victima in urma deflagratiei produse la fabrica de prelucrare a lemnului din localitatea harghiteana, dupa ce, la sfarsitul lunii august, a decedat un alt muncitor, Becze Janos, de 39 de ani.

Potrivit directorul Inspectoratului Teritorial de Munca Harghita, Dezso Tiberiu, un alt muncitor se afla internat in stare grava la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Dezso Tiberiu a mai precizat ca ceilalti 21 de raniti au fost externati si se afla in afara oricarui pericol. Seful ITM Harghita a precizat ca ancheta este departe de a fi finalizata, specialistii efectuand in continuare cercetari pentru a stabili cauza deflagratiei si imprejurarile in care ea s-a produs.

In data de 26 iulie, la un siloz de depozitare de la fabrica de prelucrare a lemnului. Cei 24 de oameni aflati in depozit in momentul deflagratiei au fost transportati la spital cu masinile firmei, prezentand arsuri pe corp. Dupa mobilizarea cadrelor medicale, 10 dintre raniti au fost transportati la Targu Mures, dupa care au fost preluati de o aeronava militara, pusa la dispozitie de Ministerul Apararii, care i-a dus la spitale specializate din Capitala.