Potrivit acestora, pentru ambele oferte au fost mentinute preturile practicate in toamna anului trecut.

  • Astfel, in ce priveste oferta "Decada balneara", tariful pentru 10 zile este cuprins intre 650 si 750 de lei, pentru un loc in camera dubla la hoteluri de doua, respectiv trei stele. In oferta sunt incluse noua nopti de cazare cu pensiune completa, minim sapte zile tratament si o consultatie medicala, pe baza recomandarii medicale.

Statiunile balneo in care se va derula "Decada balneara" sunt Lacu Sarat, Moneasa, Sovata, Baile Olanesti, Slanic Moldova, Baile Herculane, Calimanesti - Caciulata, Turda, Covasna, Praid, Sinaia si Saturn.

  • In programul "O saptamana de refacere in statiunile balneare", turistii pot opta pentru hoteluri de una, doua sau trei stele, la preturi cuprinse intre 200 si 330 de lei pentru o persoana. Conform OPTBR, pachetul de servicii cuprinde sase nopti de cazare cu mic dejun si doua proceduri/zi, cu o consultatie medicala initiala pe baza recomandarii medicale.

Pogramul "O saptamana de refacere in statiunile balneare" se va desfasura in statiunile Olanesti, Sovata, Praid, Slanic Moldova, Vatra Dornei, Buzias, Baile Tusnad, Calimanesti - Caciulata, Lacu Sarat, Baile Herculane, Sangiorz Bai, Baile Govora, Turda, Sinaia, Covasna, Saturn si Baile Felix.