Natalia Munteanu, in varsta de 29 de ani, din Republica Moldova, se afla la volanul unui autoturism inmatriculat in Grecia. Femeia era insotita de cele trei fiice, cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani. Familia venea din Grecia si se indrepta catre Republica Moldova.

Pe DN 26, in comuna galateana Vanatori, soferita a scapat controlul volanului, iar masina a intrat pe contrasens si s-a rasturnat intr-o parte, moment in care a fost izbita de un autocar ce venea din Republica Moldova si avea ca destinatie Bulgaria. In urma impactului extrem de violent, autoturismul s-a rupt in doua.

Femeia de 39 de ani si doua fete, de trei si noua ani, au decedat pe loc. In schimb, fata de 14 ani, care se afla pe locul din dreapta fata, a scapat cu viata si a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" din Galati.

Autocarul a fost avariat, insa cei sapte pasageri si cei doi soferi nu au suferit leziuni. Ei au fost nevoiti sa astepte, insa, un nou autocar care sa ii duca in Bulgaria.