Naistul Gheorghe Zamfir este internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, iar starea sa de sanatate este stabila dupa ce, vineri, a fost victima unui accident rutier, a declarat, duminica, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al spitalului, dr. Bogdan Oprita.

"Pacientul este in afara oricarui pericol, insa se afla, in continuare, sub supraveghere medicala", spune dr. Oprita, care nu a dat detalii despre natura ranilor sau a contuziilor suferite de artist.

Potrivit politistilor, Zamfir, in varsta de 67 de ani, a fost lovit de o masina dupa ce a iesit din locuinta sa, aflata in sectorul 1 al Capitalei. "Din primele date pe care le avem, se pare ca maestrul a iesit din curtea casei sale si a fost lovit de un autoturism de culoare alba, cu numere de inmatriculare straine", a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

Soferul masinii care l-a accidentat, vineri, pe naistul Gheorghe Zamfir s-a prezentat, duminica, la Sectia 4 Politie din Capitala, pentru a da declaratii, a precizat mai tarziu purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

"A fost mai intai la Sectia 4, unde a anuntat ca masina lui a fost implicata in accidentul de vineri, iar apoi la sediul Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei, din strada Udriste, in vederea continuarii cercetarilor", a spus comisarul Ciocan.

In functie de rezultatele cercetarilor si de raportul medico-legal, se va stabili daca dosarul acestui caz trebuie inaintat procurorilor.

Soferul a afirmat duminica, la Realitatea TV, ca dupa producerea accidentului a asteptat timp de doua ore ca politistii sa soseasca la fata locului, insa acestia nu au venit, iar un martor a precizat ca a sunat la 112, pentru a chema ambulanta. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei spune ca, potrivit legii, soferul trebuia sa anunte accidentul la Politie si sa astepte sosirea echipajului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.