Social 30 August 2008 14:52
Doua tinere din orasul aradean Lipova au fost amendate de politisti deoarece pe geamul din spate al masinii cu care se plimbau au afisat anuntul „Suntem rapite“, pentru a se amuza. La vederea mesajului, un sofer a alertat oamenii legii prin numarul de urgenta 112, relateaza NewsIn

Cele doua tinere au 18 respectiv 19 ani si sunt domiciliate in orasul Lipova, potrivit declaratiilor purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Arad Estera Bitis.

„Cele doua fete au gasit sa se distreze plimbandu-se pe sosele, intr-un autovehicul pe a carui luneta din spate era afisat anuntul «Suntem rapite». La volanul autovehicului in care erau adolescente se afla un baiat, iar un participant la trafic a anuntat Politia la 112. Cel mai apropiat punct de politie a fost cel din orasul Pancota, iar politistii au constatat ca cele doua fete au pus afisul doar pentru a se amuza“, a declarat Estera Bitis.

Cele doua tinere au fost amendate cu 800 de lei, deoarece prin fapta lor au alarmat fara motiv organele de politie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.