Social 30 August 2008 12:37
Cele mai multe altercatii generate de indisciplina din trafic au loc in zilele lucratoare in centrul Capitalei, insa, la sfarsitul saptamanii, cele mai numeroase incidente intre soferi se inregistreaza in sectorul 6, in cartierele Militari si Drumul Taberei, arata datele oferite de Politia Capitalei.

Traficul aglomerat din cauza numarului mare de autovehicule si a lucrarilor de modernizare a infrastructurii si indisciplina participantilor la trafic induc soferilor si pietonilor o stare de nervozitate care degenereaza, de multe ori, in violente verbale ori chiar fizice.

Potrivit Politiei Capitalei, in lunile mai, iunie si iulie, au fost inregistrate 140 de cazuri de violenta stradala, survenite in urma unor incidente din trafic, legate de locul de parcare, modul in care conduc unii soferi, pietonii care au traversat strada etc.

Cele mai multe altercatii inregistrate in lunile amintite au avut loc in zilele lucratoare, pe arterele din centrul Capitalei, intre orele 14.00-20.00.

Din datele detinute de politisti reiese ca, la sfarsitul saptamanii, mai ales duminica, cele mai multe violente in trafic au avut loc in cartierele Militari si Drumul Taberei, pe sensul de intrare in Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.