Social 25 August 2008 16:52
O tanara din judetul Galati a fost atacata de un urs, duminica noaptea, in timp de dormea in cort pe Valea Cerbului din Busteni, aceasta fiind internata cu leziuni usoare

"Tanara, in varsta de 20 de ani, din localitatea Cosmesti, judetul Galati, a fost atacata de un urs in jurul orei 3.30, in timp ce dormea in cortul instalat pe Valea Cerbului din Busteni. Ursul a sfasiat cortul cu ghearele, provocandu-i leziuni usoare tinerei, care a fost internata la spital", a declarat astazi, corespondentului NewsIn, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Raluca Brezeanu.

Primaria Busteni a anuntat saptamana trecuta ca urmeaza sa organizeze o intalnire cu reprezentantii Ministerului Mediului pentru a solicita aviz de relocare a 13 ursi din aceasta zona, dupa ce la Sinaia 11 ursi au fost mutati din padure in judetele invecinate.

Cele mai multe atacuri ale ursilor in zona statiunii Busteni au avut loc pe Valea Cerbului, dar si in cartierele Valea Alba si Telecabinei, parcarea dintre Busteni si Poiana Tapului si cartierul Zamora fiind de asemenea vizitate de cativa ursi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.