Social 25 August 2008 15:40
Trei dintre parcurile bucurestene - Herastrau, Cismigiu si Tineretului - sunt dotate, incepand de astazi, cu internet wireless, iar cei interesati se pot conecta gratuit, intre orele 10 si 20, potrivit unui proiect pus in practica de edilii Capitalei

Locurile in care bucurestenii pot beneficia de acest serviciu sunt zona Expo Flora si Gradina Japoneza, din Parcul Herastrau, zona La Cetate din Parcul Cismigiu si intrarea principala din Parcul Tineterului, dinspre Liceul Sincai.

In zonele cu acoperire wireless, Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement a Capitalei a montat banci si mese pentru cei care vin cu laptopul sa navigheze pe internet, in parc.

In conditiile in care reteaua wireless din parcuri este publica, accesarea site-urile cu continut nerecomandat minorilor este restrictionata.

Proiectul municipalitatii pentru internet gratuit in parcuri a fost pus in practica in colaborare cu compania UTI. Aceasta a castigat si licitatia pentru desemnarea executantului retelei de fibra optica din Capitala, printre clienti numarandu-se Guvernul Romaniei, RATB, Metrorex, Autoritatea Aeronautica Romana si Ministerul de Finante.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.