Social 21 August 2008 13:58
Politia Comunitara a sectorului 3 a aplicat, de la inceputul anului, aproape 3.000 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 2, 27 milioane de lei, pentru comert neautorizat, aruncarea gunoiului pe spatiul public, cersetorie si circulatia carutelor pe drumurile publice, relateaza NewsIn
Potrivit edililor sectorului 3, cele mai multe amenzi (2.231) au fost date pentru comertul neautorizat pe domeniul public, cei sanctionati fiind obligati sa scoata din buzunar, in total, peste doua milioane de lei. Pentru cersetorie, consum de bauturi alcoolice in spatiul public si galagie s-au aplicat 393 amenzi, in valoare totala de 61.400 lei.

Persoanele care au aruncat resturi menajere pe domeniul public (pe trotuarul principalelor artere, in zona pietelor sau in parcuri) au primit amenzi in valoare totala de aproape 41.000 de lei. Pentru circulatia cu carute pe drumurile publice s-au dat 56 de amenzi, in valoare totala de 11.000 lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.