Social 21 August 2008 15:27
Romanul impuscat mortal in Italia, in noaptea de luni spre marti, de patronul unui magazin pe care incercase sa-l jefuiasca, era dat in urmarire internationala pentru o tentativa de viol comisa in judetul Botosani in 2004, informeaza NewsIn, citand surse din politie
Potrivit politistilor botosaneni, Daniel Marginean, de 20 de ani, din comuna botosaneana Corni, era dat in urmarire internationala pentru o tentativa de viol comisa in 2004 si se refugiase in Italia pentru a scapa de condamnare. Marginean, care la data comiterii faptei era minor, fusese condamnat in iulie 2005 si trebuia sa execute 9 luni de inchisoare.

Luni noaptea, alaturi de alti trei compatrioti, Daniel Margineanu a incercat sa sparga o tutungerie din Aprilia, o localitate la 35 km de Roma. Surprinsi de patronul acesteia, Davide Marini, hotii au luat-o la fuga, dupa ce l-au blocat pe proprietar in casa. Proprietarul a iesit pe balcon, de unde a inceput sa traga in directia lor cu o pusca de vanatoare. Unul dintre gloante l-a atins mortal pe botosaneanul Daniel Margineanu. Patronul se afla acum in atentia autoritatilor italiene, carora le-a declarat ca nu a intentionat sa ucida pe cineva, dar ca era terorizat de spargerile repetate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.