Social 20 August 2008 13:06
Elevii suceveni ar putea fi singurii care vor avea lapte, corn si miere inca de la inceputul anului scolar, autoritatile din Suceava fiind singurele care au stabilit, pana in prezent, furnizorul si coordonatele programului, se arata intr-un raport al Ministerul Internelor si Reformei Administrative.

Potrivit Ministerului Internelor si Reformei Administrative, alte noua judete, respectiv Bistrita Nasaud, Brasov, Braila, Calarasi, Hunedoara, Maramures, Olt, Prahova si Satu Mare, au stabilit datele la care vor avea loc licitatiile pentru distribuirea alimentelor promise de Ministerul Educatiei in scoli, iar pentru Bucuresti si restul judetelor nu exista niciun fel de raportare pana in acest moment.

Surse din cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative au declarat, pentru NewsIn, ca judecarea eventualelor contestatii formulate de participantii la licitatii ar amana distribuirea alimentelor in scoli. Cele mai multe licitatii vor avea loc spre sfarsitul acestei luni.

Din 2008, numarul elevilor care beneficiaza de programul laptele si cornul aproape s-a dublat, dupa ce Ministerul Educatiei a decis ca si copiii din clasele V-VII trebuie sa primeasca gustarea. Chiar daca Ministerul Educatiei a anuntat ca, din toamna, elevii din clasele I-IV vor primi si cate 60 de grame de miere de albine saptamanal, autoritatile locale spun ca nu au primit inca reglementarea legala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.