Social 13 August 2008 05:01
116 mii de lei pe zi. Atat ne-a costat in primul semestru al anului razboiul din Irak. Suma alocata pentru intregul an se ridica la aproximativ 46 de milioane de lei, adica jumatate din cheltuielile de anul trecut.
Banii sunt dati pe transport, hrana, echipamente militare, dar si pe diurne, informeaza The Money Channel. Recent, Guvernul a aprobat majorarea acestora la aproape 90 de euro. Este motivul pentru care, desi pericolele sunt mari, multi soldati prefera sa ramana in teatrele de razboi.

Dati un leu pentru Ateneu s-a transformat in zilele noastre in "dati un leu pentru Irak"! Asta pentru ca fiecare roman a contribuit - in primul semestru al acestui an - cu un leu la razboiul din Irak. Suma pare a fi in scadere daca tinem cont de faptul ca in 2007, acelasi roman a platit 4 lei pe zi. Chiar si asa, ea trebuie justificata, mai ales ca vorbim despre bani publici.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.