Social 13 August 2008 11:02
Doi soferi damboviteni sunt cercetati de politisti, dupa ce, ieri seara, in timpul unui conflict spontan izbucnit in comuna Manesti, unul dintre ei a tras doua focuri cu o arma cu gaze, transmite corespondentul NewsIn.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Dambovita, Pamela Ropotan, a declarat, marti, ca cearta intre cei doi soferi a izbucnit dupa ce unul dintre ei, J. Nicolae, a oprit pe un drum din localitatea Manesti pentru a sta din vorba cu varul sau. Celalalt sofer implicat in acest incident, N. Ion, de 20 de ani, a vrut sa iasa cu masina de pe o strada, dar a fost impiedicat de soferul care stationa, motiv pentru care cei doi conducatori auto au inceput sa se certe.

Conform primelor cercetari, J. Nicolae a iesit din masina, indreptandu-se inspre N. Ion, moment in care acesta din urma, motivand ca s-ar fi speriat, a tras doua focuri cu arma cu gaze pe care o detine legal.
J. Nicolae a fost dus la spital, dar nu a ramas internat pentru ca nu a suferit nicio leziune.

Politia a declansat o ancheta in acest caz, mai ales ca cei doi soferi sustin variante diferite ale intamplarii de luni seara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.